Käyttämäni hoitotuotteet


Gernetic

GERNÉTICin tavoitteena on kauneus ja ihon hyvinvointi. Tätä varten sarjaan kehitetään jatkuvasti uusinta huipputekniikkaa hyväksi käyttäen jokaiselle ihotyypille sopivia hoitotuotteita, jotta jokaisen asiakkaan oma persoonallisuus ja kauneus löytäisivät toisensa.

Suomessa Gernétic-tuotteet ovat upea etuoikeus: ilmastomme vuoksi ihonhoitomme edellyttää tarkkaa hoitoa, hellävaraisuutta sekä ravitsemusta. Ihonhoitosarja joka vahvistaa ihoa ja luo luonnollisen suojakilven epidermiksen pinnalle, on erityisen tärkeää suomalaisille - etenkin viimaiseen talviaikaan sekä kesän yllättävillä helteillä. Tämän vuoksi, sarja on saavuttanut luottopaikan maassamme - jo yli 30 vuoden kokemuksella.

Gernétic-tuotteita Suomessa suosittelevat myös ihotautilääkärit. Tuotteita käytetään myös kirurgisten toimenpiteiden PRE - ja POST-tukihoitona.
Suomen Kansallisooppera on myös luottanut Gernétic-tuotteisiin monien vuosien ajan. Lähes 100% allergisoimattomia, puhtaita ja laadukkaita tuotteita - herkemmällekin suomalaiselle iholle.

Lue lisää


Murad

Ihmiset tukeutuvat Muradiin kun he ovat valmiita muuttamaan ihonsa elinikää. Murad takaa sen muutoksen yhdistämällä kehittyneen tieteellisen tutkimuksen ja käytännön kliinisen kokemuksen luodakseen korkealaatuisia tuotteita jokaiselle ikäryhmälle.

Lue lisää


Youngblood

Youngblood on ensimmäinen mineraalikosmeettisarja, joka on tuotettu puhtaasti luonnollisista, hienoksi jauhetuista, maaperän mineraaleista ilman mitään tyypillisiä ärsykkeitä (kuten kemikaaleja, väriaineita tai säilöntäaineita) mitä tavanomaisista meikkituotteista löytyy.

Lue lisää