Valikoimiimme kuuluvat myös suositut geelilakkaus ja aromaterapia

Monipuolinen tarjontamme pitää sisällään kauneuspalveluja laidasta laitaan. Tarjoamme mm. laadukkaat jalka-, käsi- ja kasvohoidot, joihin kuuluu myös valinnanvaraisia puhdistus- ja kuorintahoitoja. Tarvittaessa teen myös erikoishoidot jaloille ja kasvoille. Tarjontaani kuuluu myös ripsien pidennykset, laadukkaat LCN:n rakennekynnet sekä pigmentoinnit. Teen hoitolassani myös sokeroinnit sekä Zental-hampaidenvalkaisua.

Kauneushoitolassani voit myös hemmotella itseäsi aromaterapialla. Aromaterapia sisältää klassisen hieronnan ja eteerisiä öjyjä, jotka virkistävät kehoasi ja palauttavat sen luonnollisen vireyden. Aromaterapia soveltuu erinomaisesti esimerkiksi rankan työviikon jälkeiseen rentoutumiseen. 

Kaikki käyttämäni tuotteet ovat biologisia ja ympäristöystävällisiä.

Hampaiden valkaisu hoitolassa

100 % kosmeettinen hampaiden valkaisu

Zentalin hampaidenvalkaisumenetelmä poikkeaa perinteisistä hampaidenvalkaisumenetelmistä, sillä Zentalin valkaisugeeli ei sisällä lainkaan peroksidia. Moderni ja innovatiivinen teknologia perustuu kylmän LED-valon ja valkaisugeelin yhdistelmähoitoon, joka mahdollistaa hampaiden hellävaraisen ja täysin kivuttoman valkaisun.

Täysin kivuton hoitomuoto

Zentalin hampaidenvalkaisumenetelmä ei vahingoita lainkaan hampaan omaa kiillettä. Kylmä LED-valo ehkäisee hampaiden kuivumisen ja ienten ärsyyntymisen. Zentalin täysin peroksiditon valkaisugeeli takaa jokaiselle kivuttoman ja turvallisen hampaidenvalkaisukokemuksen.

Tulokset välittömästi alle 20 minuutissa

Zentalin hampaidenvalkaisumenetelmä on ainutlaatuinen. Toimenpiteen pituus vaihtelee 20 minuutin ja 30 minuutin välillä riippuen siitä millaisia tuloksia halutaan saavuttaa. Joka tapauksessa saat valkoisen ja vangitsevan hymyn alle tunnissa. Istu alas, ota hyvä asento ja rentoudu Zentalin hampaiden valkaisussa!

Jopa 12 sävyä valkoisemmat hampaat

Ensimmäisellä valkaisukerralla hampaat vaalenevat 3-12 sävyä. Hampaidenvalkaisutulokset ovat yksilöllisiä ja niihin vaikuttavat myös henkilön luonnollinen hampaan väri. Zentalin hampaidenvalkaisuhoidon voit tehdä niin usein kuin haluat. Valkaisutuloksen ylläpitämiseksi voit kokeilla myös hampaiden valkaisuun tarkoitettuja oheistuotteitamme.

Houkuttelevan edullinen hinta

Zentalin moderni hampaidenvalkaisuteknologia, laajat yhteistyöverkostot sekä tehokas logistiikka mahdollistavat edullisen hampaiden valkaisun kenelle tahansa. Zentalin kosmeettinen hampaiden valkaisu ei vaadi hoitohenkilökunnalta erillistä ammatillista koulutusta eikä ylimääräisiä hammaslääkärin lisävarusteita. Zentalin hampaidenvalkaisumenetelmä on nykyaikainen ratkaisu, jonka voit toteuttaa pienessä tilassa ja lyhyessä ajassa.

Kun haluat näyttää hyvältä esimerkiksi häissä, treffeillä, työhaastattelussa tai juhlissa, valitse Zentalin hampaidenvalkaisumenetelmä. Se sopii kaikille riippumatta iästä tai elämäntilanteesta!

Zental - hampaiden valkaisut

  • Turvallinen ja nopea tapa valkaista hampaat
  • Tehokas LED-valo ja peroksiditon valkaisuaine
  • Vain 45 min ja saat valkoiset hampaat
  • Tyytyväisyystakuu
  • Tehokkaat ylläpitotuotteet

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Yumi™Lashes hoito kestää vain 60minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.

Yumi™Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!

Yumi™Lashes – luonnollista kauneutta silmänräpäyksessä!

Geelilakkaus

Geelilakkaus on kynsilakkaa paksumpi ja kestävämpi, mutta silti luonnollisen kevyt suoja kynsillesi. Se levitetään tavallisen lakan tapaan, mutta kovetetaan UV-valolla, jolloin kuivumisaika lyhenee merkittävästi. Geelilakka vahvistaa kynttä, tasoittaa sen pinnan ja antaa kynsillesi kauniin kiillon 2-4 viikoksi.

Tzana - hammaskorut

  • Swarovski kristallia
  • Turvallisia, eivät vahingoita hampaan pintaa
  • Nopea laittaa
  • Korut pysyvät kuukaudesta vuosiin

Lue lisää Tzana-hammaskoruista

Tzana-hammaskorut.pdf

Luonnollinen pigmentointi

Pigmentointi tehdään korkealaatuisilla LCN:n mineraalisävyillä. Turvallinen neulatekniikka vie sävyt ihon ensimmäiseen kerrokseen, epidermikseen. Käytettävät neulat ovat hygieniamoduleissa, jolloin voimme taata neulan pysymisen tietyssä mitassa hoidon ajan, on siis turvallinen sekä asiakkaalle että tekijälle. Neulat ovat yksittäispakattuja ja steriilejä. Sävy vapautuu ihon solujen uusiutuessa, jolloin ylläpitohoito on yksilöllisesti vuosien välein, noin 2-5.

Asiakkaan toiveen ja kokonaisuuden mukaan korostamme voimakkaalla tai luonnollisella sävyllä ja saamme tervettä hohdetta koko kasvoihin. Veitsetön kasvojen kohotus. Huolitellut kasvot 24/7 jumpassa hikoilemassa, mökillä puutöissä, illan karkeloissa jne. Arkena aamut kevenevät ja meikkaamisen vaiva vähentyy!